Uwagi do RedAkcji periodyku Fahrenheit
Moderator: RedAktorzy
- Ika
- Oko
- Małgorzata
- Gadulissima
Niee, my tak z natury...
Tu praca nad antologią, tu czyn społeczny dla Fta, tam praca zarobkowa, dom+dzieci oraz reszta rodziny... I czasami chwila rozrywki na FF. Albo pracy społecznej, jak kto woli.
Znaczy, jak mówił ten facet z Biblii - na wszystko jest czas odpowiedni.
Na Autorów też przyjdzie pora. :)))
Tu praca nad antologią, tu czyn społeczny dla Fta, tam praca zarobkowa, dom+dzieci oraz reszta rodziny... I czasami chwila rozrywki na FF. Albo pracy społecznej, jak kto woli.
Znaczy, jak mówił ten facet z Biblii - na wszystko jest czas odpowiedni.
Na Autorów też przyjdzie pora. :)))
So many wankers - so little time...
- Ebola
- Straszny Wirus
wpis moderatora:
Ebola: Jak słusznie zauważył BlackHeart, wszystko ma swoje miejsce. Offtopiczna wymiana uwag na temat orientacji, polszczyzny itp, znalazła się we właściwym wątku.
Znaczy się, TU.
Jedz szczaw i mirabelki, a będziesz, bracie, wielki!
FORUM FAHRENHEITA KOREĄ PÓŁNOCNĄ POLSKIEJ FANTASTYKI! (Przewodas)
Wzrúsz Wirúsa!
FORUM FAHRENHEITA KOREĄ PÓŁNOCNĄ POLSKIEJ FANTASTYKI! (Przewodas)
Wzrúsz Wirúsa!
-
- Mamun
Re: Uwagi do RedAkcji periodyku Fahrenheit
Galeria portalu Fahrenheit - kto może przysyłać prace do niej i na jakich zasadach? Czy jako czytelnik mogę zaproponować swoje grafiki?
- A.Mason
- Baron Harkonnen
Przysłać swoje prace może każdy zainteresowany ich opublikowaniem (i oczywiście posiadający prawa autorskie lub zgody na publikacje).kruk pisze:Galeria portalu Fahrenheit - kto może przysyłać prace do niej i na jakich zasadach? Czy jako czytelnik mogę zaproponować swoje grafiki?
Tematyka - im bardziej fantastyczna, tym lepiej.
Forma i technika wykonania - dowolna. Oczywiście jeśli autor życzy sobie publikacji na online, to powinny to być cyfrowe wersje prac. W innym przypadku przypominam, że materiałów niezamówionych nie zwracamy.
Jakie zasady? Jeśli autor posiada www ze swoimi pracami, to wystarczy przysłać nam linka do niej (z ewentualnym wyszczególnieniem, które prace chciałby w F-cie opublikować). W innym przypadku można przysłać na maila redakcji jakiś reprezentatywny wybór (w niskiej rozdzielczości 640 lub 800px). Jeśli dzieła się nam spodobają, to poprosimy o większe formaty (w zupełności powinno wystarczyć ok. 1000px, chyba że autor sobie życzy i będzie taka potrzeba, to większe). I to chyba wszystko.
Dobrze jest też zaznaczyć, że ma się świadomość, że publikujemy za darmo.
BTW. Dzięki, Twój post uświadomił mi, że na online nie opisaliśmy procedury publikacji grafik.
1) Artykuł 54. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
2) Życie zmusza człowieka do wielu czynności dobrowolnych. Stanisław Jerzy Lec
-
- Mamun
Dzięki za wyjaśnienia. :)
- Marcin Robert
- Niegrzeszny Mag
Bardzo mi się nie podoba takie traktowanie użytkowników. To dyskryminacja tych wszystkich, którzy nie chcą mieć konta na Facebooku. Jeżeli nadal będziecie mnie tak traktować, to przestanę Was lubić. I piszę to całkowicie poważnie.Robert A.Mason na stronie głównej [i]Fahrenheita[/i] pisze:Warunkiem uczestnictwa w konkursie jest lubienie lub polubienie profilu fahrenheita na Facebooku.
- A.Mason
- Baron Harkonnen
Masz w pełni rację. W kolejnych konkursach poprawimy się.Marcin Robert pisze: Jeżeli nadal będziecie mnie tak traktować, to przestanę Was lubić. I piszę to całkowicie poważnie.
1) Artykuł 54. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
- Marcin Robert
- Niegrzeszny Mag
Zastanawiam się, czy jednak nie przesadziłem. W końcu macie prawo promować się na Facebooku, tak samo, jak ja mam prawo go ignorować.
- A.Mason
- Baron Harkonnen
Przesadziles, ale masz racje :-)
W ferworze facebookowania zapomnielismy, ze sa czytelnicy, ktorzy nie maja kont na fb, dlatego kolejne konkursy beda takze dla "nieuspolecznosciowionych".
W ferworze facebookowania zapomnielismy, ze sa czytelnicy, ktorzy nie maja kont na fb, dlatego kolejne konkursy beda takze dla "nieuspolecznosciowionych".