Część tak. Poza tym może być podobnie, jak ze wyższą tolerancją na alkohol w niektórych krajach słowiańskich. To też jest zapewne skutek doboru naturalnego. I ciekawe, co wtedy.Albiorix pisze:jest szansa że część tych kolesi nie dożyje lub zostanie impotentami.
Drzyzga w mózgu
Moderator: RedAktorzy
- Feline
- Kurdel
- Gorgel-2
- Klapaucjusz
Pozwolę się nie zgodzić. IMHO kolejność jest inna:Albiorix pisze:ludźmi dla których najważniejsze jest dobrze wyglądające ciało, potem długo długo nic, potem fura i laski.
1) laski 2) fura 3) reszta
ew. 1) fura 2) laski.
Tylko nie pasuje mi do rankingu alkohol, który jest typowym wytworem cywilizacji (wypasiona fura zastępuje fioletowy tyłek u samca mandryla, a rytmiczne wum-WUM-wum-WUM dochodzące z w/w fury spełnia funkcję bębnienia po klacie przez samca goryla).
Ciało jest środkiem do przyciągnięcia lasek, tak jak fura + dochodzi dominacja nad innymi samcami w stadzie ("moja być większy mandryl").
Był tu taki wątek "na kozetce u Freuda", w którym analizowano (po prawdzie ja głównie analizowałem, ale mi się znudziło [wszyscy wrzeszczą, nikt nie słucha] i do paru ciekawych wniosków można było dojść i paru pacjentów zbulwersować ;).
"We made it idiotproof. They grow better idiots."
- Feline
- Kurdel
Czyli Naga małpa w wersji rozwiniętej. OK.Gorgel-2 pisze: Tylko nie pasuje mi do rankingu alkohol, który jest typowym wytworem cywilizacji (wypasiona fura zastępuje fioletowy tyłek u samca mandryla, a rytmiczne wum-WUM-wum-WUM dochodzące z w/w fury spełnia funkcję bębnienia po klacie przez samca goryla).
Alkohol... on chyba jest z trochę innego zestawu. Te WUM-WUM byłyby pochodnymi sygnałów podprogowych z zestawu biologicznego. Alkohol należałby zaś raczej do zestawu kulturowego, dwojako zapewne:
- jako sygnał dorosłości (chyba wiadomo);
- albo czynnik kompensujący - gdy komu nie chce się stwarzać masą złożonych działań warunków do wydania z siebie prawidłowego i skutecznego WUM-WUM, to wypije sobie i może wyda mu się, że jest chociaż WUM-WUM i też przejdzie jakiś próg wtajemniczenia.
-
- Nexus 6
- Gorgel-2
- Klapaucjusz
Xiri, skąd Ty takie rzeczy bierzesz? ;-O
Jest tu kilka możliwości:
1. Wszyscy kolesie biorący udział w dyskusji robią sobie jaja.
2. To naprawdę jest idiota, zgodnie z hasłem: "nie wiedziałem, ilu idiotów jest na świecie, zanim nie odkryłem internetu"
"We made it idiotproof. They grow better idiots."
-
- Nexus 6
Zwykle z forum Unreal Tournament - tam w każdej chwili online jest minimum kilkadziesiąt osób, poza mną i paroma dziewczynami same chłopy, więc lecą lole z szybkością byłych rozporządzeń Giertycha.
Chociaż chłopaka mi szczerze szkoda, niemniej od miesięcy tak się nie uśmiałam :D:D:D
e: tak, jaja sobie robią, widać to po którymś poście z kolei, jednak główny bohater jest szczerze zszokowany. Amputacja, bo nie staje po nadmiernym telepaniu? - no ludzie! :D
Chociaż chłopaka mi szczerze szkoda, niemniej od miesięcy tak się nie uśmiałam :D:D:D
e: tak, jaja sobie robią, widać to po którymś poście z kolei, jednak główny bohater jest szczerze zszokowany. Amputacja, bo nie staje po nadmiernym telepaniu? - no ludzie! :D
-
- Nexus 6
Zwykle nie marnuję czasu na tego typu bzdury, lecz ten niepowtarzalny temat wciągnął mnie jak jasna choinka. Płakałam normalnie ze śmiechu. Na 4. stronie człowieczki się przyznają, że stroili sobie żarty :)Feline pisze:Nie czytałem tamtego wątku dalej pierwszej strony. Czy ktoś uspokoił go potem, że to tylko jaja?Xiri pisze: główny bohater jest szczerze zszokowany.
No dobra, czas lulać. Od jutra o 22.00!
- Cień Lenia
- Zwis Redakcyjny