Zapowiedzi
Moderator: RedAktorzy
- Dabliu
- ZakuŻony Terminator
- eses
- Psztymulec
- Czarownica
- ZakuŻony Terminator
- Dracool
- Ośmioł
Widziałem "Rzekę tajemnic"! Widziałem, aha :) Świetny film, świetny. Wpierw nie chciałem widzieć bo prosty łańcuch skojarzeń się odezwał: Film- Clint reżyserem- Blee. Ale na szczęście oglądnąłem. Dziś też będę :D
Jestem egoistycznym libertynem, wyznającym absolutną wolność jedynie w odniesieniu do samego siebie.
_ _ _ _ _ _ _ _
Jak widzę optymistów, to mi się Armagedon w kieszeni otwiera.
_ _ _ _ _ _ _ _
- Czarownica
- ZakuŻony Terminator
No właśnie...?Dabliu pisze:Skąd takie skojarzenia, Dracoolu?Dracool pisze:prosty łańcuch skojarzeń się odezwał: Film- Clint reżyserem- Blee
<gollum bunny mode on> Świeże mięsssko, hyhyhyhy... Dopsie, dopsie... >:-] Tak, tak, trzeba pisssać, wysssyłać, tak, tak, trzeba, rozwijać sssię, tak, tak... Bałdzo dopsssie, ssskarby, dopsssie... <gollum bunny mode off> - by Harna
- Dracool
- Ośmioł
Kolejny łańcuch: Western- Bohater- Twardziel- Jedyny sprawiedliwy w mieście- Clint- Sroga mina wyglądająca jakby faceta złapał paraliż twarzy- BleeeeeeeCzarownica pisze:No właśnie...?Dabliu pisze:Skąd takie skojarzenia, Dracoolu?Dracool pisze:prosty łańcuch skojarzeń się odezwał: Film- Clint reżyserem- Blee
Jestem uprzedzony względem tego aktora/ reżysera :P
Jestem egoistycznym libertynem, wyznającym absolutną wolność jedynie w odniesieniu do samego siebie.
_ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _
- taki jeden tetrix
- Niezamężny
Błogosławieni ci, którzy nie wiedzą, co piszą :D
Bezimienny, czy ten typ z Unforgiven, to "jedyni sprawiedliwi w mieście"? ROTFL. Podwójny, bez lodu.
Bezimienny, czy ten typ z Unforgiven, to "jedyni sprawiedliwi w mieście"? ROTFL. Podwójny, bez lodu.
"Anyone who's proud of their country is either a thug or just hasn't read enough history yet" (Richard Morgan, Black Man)
"Jak ktoś chce sypiać ze skunksami, niech nie płacze, że mu dzieci śmierdzą" (Etgar Keret)
"Jak ktoś chce sypiać ze skunksami, niech nie płacze, że mu dzieci śmierdzą" (Etgar Keret)
- Dabliu
- ZakuŻony Terminator
- Czarownica
- ZakuŻony Terminator
- Harna
- Łurzowy Kłulik
Ooo, zdecydowanie! Kapitalny film, normalnie wbił mnie w fotel. A wielbicielką Clinta i Hilary nie jestem.Czarownica pisze:A potem, potem, pooooootem na dokładkę Za wszelką cenę obejrzyj.
– Wszyscy chyba wiedzą, że kicający łurzowy kłulik to zapowiedź śmierci.
– Hmm, dla nas znaczy coś całkiem odmiennego – szczęśliwe potomstwo...
© Wojciech Świdziniewski, Kłopoty w Hamdirholm
Wzrúsz Wirúsa!
– Hmm, dla nas znaczy coś całkiem odmiennego – szczęśliwe potomstwo...
© Wojciech Świdziniewski, Kłopoty w Hamdirholm
Wzrúsz Wirúsa!