Uwagi techniczne o działaniu forum

opinie, uwagi, propozycje oraz powitania

Moderator: RedAktorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Alfi
Inkluzja Ultymatywna

Post autor: Alfi »

U mnie to samo. Kilka razy mi odrzuciło prawidłowo wpisane hasło. Nawet się od nowa zarejestrowałem jako Alfi-1. A potem się okazało, że jednak jestem zalogowany jako Alfi.
Tak dla ścisłości: U siebie nie muszę się logować za każdym razem, ale teraz korzystam z wi-fi w Krościenku.
Le drame de notre temps, c’est que la bêtise se soit mise à penser. (Jean Cocteau)
Hadapi dengan senyuman.

Awatar użytkownika
Alfi
Inkluzja Ultymatywna

A teraz, po kilku próbach nieudanych i po informacji, że przekroczyłem limit prób, nagle udało się zalogować. Co się dzieje?
Le drame de notre temps, c’est que la bêtise se soit mise à penser. (Jean Cocteau)
Hadapi dengan senyuman.

Awatar użytkownika
Alfi
Inkluzja Ultymatywna

Alfi pisze: pt, 09 wrz 2022 18:34 A teraz, po kilku próbach nieudanych i po informacji, że przekroczyłem limit prób, nagle udało się zalogować. Co się dzieje?
Edit: No i już wiem. Po prostu parę dni temu coś się porobiło i udaje mi się wejść tylko przez Firefoxa, z którym już się chciałem pożegnać. Odkryłem to klikając liska przez pomyłkę.
Hadapi dengan senyuman.

Awatar użytkownika
Marcin Robert
Niegrzeszny Mag

Post autor: Marcin Robert »

Chciałem się zalogować na komputerze (na telefonie cały czas jestem zalogowany) i nie udało mi się to. Wszedłem więc do ustawień konta, żeby zmienić hasło i okazało się, że w tym celu należy podać stare hasło.

Awatar użytkownika
Alfi
Inkluzja Ultymatywna

Stał się cud.
Od pewnego czasu udawało mi się wejść na Forum tylko wtedy, kiedy używałem Firefoxa. W GoogleChrome nie było szans na zalogowanie. Wczoraj późnym wieczorem i dzisiaj rano Firefox też zawwodził. I nagle teraz loguję się bez problemu i w Firefoskie, i w Chromie. Oby tak dalej. Może już nic się nie popsuje.
Hadapi dengan senyuman.

ODPOWIEDZ