Łowisko, czyli izba przyjęć
Moderator: RedAktorzy
- baron13
- A-to-mistyk
Witamy :-)
-
- Sepulka
no tak się wszyscy witaja to ja też .
- Małgorzata
- Gadulissima
Oj, nie przywitałam gości! Przepraszam! I witam.
Niepokonana, masz bolączki. Znaczy, językowe. Z tekstu Twojego przywitania wynika, że cierpisz na zaimkozę, masz interpunkcyjną astmę (ale niewielką, da się szybko skorygować) i wyraźnie zakaziłaś się redundancją (stawiam, że tautologie podłapałaś nie tylko od rówieśników). Wrzuć jakiś tekst na ZakuŻone Warsztaty, pokażę Ci grzechy, jakie popełniasz. :)))
Sigmasig, oddychaj, dziewczyno! Głęboko, spokojnie... Zdania cząstkowe rozdzielamy przecinkiem lub spójnikiem (u Ciebie: przecinkiem), a przed kropką (oraz innymi znakami przestankowymi) nie potrzeba spacji. Znaczy, interpunkcja w tekście jest jak oddychanie w realu. A Ty masz zaawansowaną dusznicę... :P
Niepokonana, masz bolączki. Znaczy, językowe. Z tekstu Twojego przywitania wynika, że cierpisz na zaimkozę, masz interpunkcyjną astmę (ale niewielką, da się szybko skorygować) i wyraźnie zakaziłaś się redundancją (stawiam, że tautologie podłapałaś nie tylko od rówieśników). Wrzuć jakiś tekst na ZakuŻone Warsztaty, pokażę Ci grzechy, jakie popełniasz. :)))
Sigmasig, oddychaj, dziewczyno! Głęboko, spokojnie... Zdania cząstkowe rozdzielamy przecinkiem lub spójnikiem (u Ciebie: przecinkiem), a przed kropką (oraz innymi znakami przestankowymi) nie potrzeba spacji. Znaczy, interpunkcja w tekście jest jak oddychanie w realu. A Ty masz zaawansowaną dusznicę... :P
So many wankers - so little time...
- flamenco108
- ZakuŻony Terminator
Dzień dobry.
Wiatry karmy znowu mnie przywiały na to unikalne forum fantastów. Przez lata poprzestawałem na czytaniu Fahrenheita. Witajcie przyjaciele w lekturze, po piórze i tak dalej. Jak to miło zobaczyć tyle starych (ale jarych) nicków!
Jeszcze raz: Witajcie! ;)
Wiatry karmy znowu mnie przywiały na to unikalne forum fantastów. Przez lata poprzestawałem na czytaniu Fahrenheita. Witajcie przyjaciele w lekturze, po piórze i tak dalej. Jak to miło zobaczyć tyle starych (ale jarych) nicków!
Nondum lingua suum, dextra peregit opus.
- A.Mason
- Baron Harkonnen
Wszelki duch!
1) Artykuł 54. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
2) Życie zmusza człowieka do wielu czynności dobrowolnych. Stanisław Jerzy Lec
2) Życie zmusza człowieka do wielu czynności dobrowolnych. Stanisław Jerzy Lec
-
- Sepulka
- MAT
- Fargi
Zatem witamy ponownie :)flamenco108 pisze: ↑pn, 27 kwie 2020 19:49 Dzień dobry.
Życie bez czytania jest niebezpieczne, trzeba zadowolić się samym życiem, a to niesie ze sobą pewne ryzyko (Michel Houellebecq)
- Q
- Kameleon Super
forum miłośników serialu „Star Trek”, gdzie ludzi zdolnych do używania mózgu po prostu nie ma - Przewodas